Social

Iliescu nu paraseste PSD

In ciuda zvonurilor din ultimele zile, Iliescu nu paraseste PSD. Senatorul a iesit ieri la vedere pentru a nega informatiile aparute in ultima vreme in presa si care vizau o posibila demisie a sa din cadrul formatiunii. Toata lumea astepta ca Iliescu sa confirme sau sa infirme informatiile aparute in presa, reprezentantii mass-media avand insa de asteptat o reactie de la fostul presedinte. Iliescu a acceptat sa declare presei ca vestea demisiei sale este falsa si a plecat de la liderii social-democrati, reuniti luni la sedinta Biroului Permanent al Partidului Social Democrat. "Banuiesc ca s-a creat aceasta stare de agitatie dupa declaratii pe care le-au facut unii lideri ai PSD lunea trecuta, dupa Biroul Permanent, inclusiv cu aprecieri la adresa mea, si probabil ca oamenii asteptau niste replici . Si eu m-am incapatanat sa nu dau replici la asa ceva si voi cauta si am alte cai de comunicare directa cu liderii PSD", a spus Iliescu.

El a catalogat informatia drept "o fabulatie a unei minti iscoditoare, care vrea sa creeze stiri care sa tulbure linistea publica". Apoi a apostrofat in stilul sau caracteristic: "De unde stie ce gandesc eu? Ce am eu de gand? ... Sa ma lase pe mine sa gandesc cum, cand si in ce fel am de comunicat ceva".

"Da de unde, cui ii trece prin cap asa ceva?", a rabufnit Iliescu, intrebat fiind daca totusi ia in calcul posibilitatea de a demisiona din PSD, in schimb a refuzat sa raspunda daca va adresa sau nu o scrisoare conducerii PSD.

Chiar daca "si din afara, si din interiorul PSD" cate cineva este interesat sa mentina starea de tensiune in partid, in viziunea lui Iliescu, nici Geoana si nici Nastase nu au vreo legatura cu acest lucru, ei fiind "oameni seriosi". Nu se stie ce planuieste fostul presedinte din moment ce a apreciat reactiile celor doi lideri pesedisti. "Eu am vazut ca au reactionat asa cum trebuie si nu au luat in seama toate aceste divagatii, diversiuni de presa", a afirmat Iliescu.

Mai mult decat atat, Iliescu a spus ca discuta tot timpul cu Mircea Geoana, care n sala de plen sta in banca alaturi de el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea