Social

#cluj #psd

Iliescu, marele perdant

Multi privesc ce se intampla acum in Partidul Social Democrat ca pe o mare victorie a lui Ion Iliescu. Scorul bun de la locale (bun mai ales in comparatie cu sondajele din anii trecuti), parteneriatul armonios cu PNL, unitatea de idei si actiuni in lupta anti-Basescu, pocainta si revenirea intr-un nucleu omogen si lucrativ a fiilor ratacitori si risipitori (cu banul statului), pedepsirea celor nerecunoscatori, grupul de la Cluj , sunt considerate a fi incununarea pohtei ce-a pohtit-o tatucul tranzitiei romanesti, superpoliticianul care ne-acondus lin, pe nesimtite, de la comunism la neocomunism si, in final, la capitalismul de cumetrie.

Poate chiar si Ion Iliescu a crezut ca are toate motivele sa fie fericit de rezultatele noii primaveri politice pe care o traieste. Insa, si daca a fost asa, vineri zambetul sau istoric i-a inghetat definitiv pe fata.

 

Continuarea in Romania Libera


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea