Social

Iliescu l-a abandonat pe Diaconescu inca inainte de a-l seduce

Ramas fara sustinerea presedintelui de onoare, candidatul PSD s-a lipit de Geoana! Ion Iliescu l-a invitat pe Cristian Diaconescu la o intalnire cu alegatorii, in Piata Moghioros, si apoi l-a anuntat ca nu mai vine.

Candidatul PSD s-a grabit sa anunte, la mijlocul saptamanii, ca duminica urmeaza sa iasa, impreuna cu Ion Iliescu , „intr-o piata din sectorul 6 ”. Ieri dimineata, staff-ul lui Ion Iliescu a informat staff-ul lui Cristian Diaconescu despre o schimbare de plan: presedintele de onoare nu-i mai poate face campanie candidatului Cristi, fiind angajat intr-o intalnire electorala cu alegatorii din... Videle.

Prin urmare, Cristian Diaconescu nu s-a mai dus in Piata Moghioros, lasandu-i aceasta placere lui Dan Darabont, candidatul PSD la Primaria sectorului 6. Darabont era ieri dimineata uimit: „Acum un sfert de ora m-au anuntat ca nu mai vin, nici Cristian Diaconescu, nici Ion Iliescu. Ma voi duce singur...”

Ion Iliescu a iesit o singura data in campanie alaturi de Cristian Diaconescu, vineri dupa-amiaza, la o intalnire cu profesorii din sectorul 6. A fost mai degraba o anti-campanie facuta de Ion Iliescu: intr-un discurs de aproape o ora si jumatate, el l-a ignorat total pe candidatul oficial al PSD. Dupa ce presa a remarcat aproape unanim ca Iliescu a facut „blat”, acesta s-a aparat cu un post pe blogul personal.

„Am participat la intalnirea Candidatului PSD la Primaria Capitalei, Cristian Diaconescu si a candidatului la Primaria sectorului 6, Dan Darabont cu profesorii din sectorul 6, la Sala de sedinte a complexului “Sindicatul Leu”, urmata de la ora 18:00 de intalnirea cu membrii de sindicat si cu activul de partid.

Din pacate, carente organizatorice au impiedicat participarea lui Cristi Diaconescu la ultimul eveniment, acesta avand programata o intalnire cu contracandidatii la televiziune. Acest fapt a fost dealtfel un prilej pentru anumiti jurnalisti de a gasi …in sfarsit titluri de scandal: ”Iliescu a facut blat la prima iesire electorala alaturi de candidatul Cristi”;

“Cristian Diaconescu, neglijat de Ion Iliescu la o intalnire cu profesorii”, “Campania lui Diaconescu barfita in partid“. Asemenea afirmatii nu contin nici un “sambure de adevar“, nici macar nu vand ziarul si nu as dori sa-mi insele sperantele, afirmate, ca: “actuala campanie electorala va avea loc si se va finaliza fara badaranii si grosolanii“”.

Abandonat de Ion Iliescu, candidatul Cristi s-a reorientat ieri dimineata si a plecat, alaturi de Mircea Geoana, la cautat alegatori prin Parcul Herastrau.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea