Social

Ion Iliescu explica, intr-un interviu in Academia Catavencu , ce a avut in cap atunci cind l-a facut pe Mircea Geoana prostanac.

Eu am zis prostanac, nu am zis prost. Un prostanac poate fi un om inteligent care calca in strachini. Ni se intimpla tuturor, declara Iliescu.

Acesta are insa numeroase referiri la capacitatea lui Geoana de a conduce PSD, despre care spune ca este azi un fost partid de guvernamint care a ajuns in jur la 20% in preferintele electoratului. Tendinta de scadere este preocupanta.

In acelasi interviu, Iliescu mai spune ca incompetenta este mai rea decit coruptia, dar si ca ii este dor de Adrian Nastase in sedintele conducerii PSD. De ironiile si seriozitatile lui, precizeaza Iliescu.

Cit despre Traian Basescu, succesorul sau la Palatul Cotroceni, Ion Iliescu are un comentariu interesant: Daca am avut un presedinte invins de servicii, poate o sa avem unul condus de ele. Vorba aceea, servicii contra servicii.

Rasmussen : Geoana conduce!

Liderul socialistilor europeni, Poul Nyrup Rasmussen, il invita pe Ion Iliescu sa nu puna sub semnul intrebarii autoritatea lui Mircea Geoana.

In urma unei intilniri cu liderii PSD, de la care Iliescu a lipsit, Rasmussen a afirmat ca fostul presedinte al Romaniei trebuie sa sprijine actuala conducere a partidului. Rasmussen a fost intrebat despre initiativa lui Iliescu de a crea un Pol Social.

Am vazut multe exemple bune, incepind din Irlanda, pina in tarile scandinave, in Germania. Nu este nici o problema. Fortele trebuie unite intr-un mod pozitiv, constructive, dar sa nu fie nici un dubiu asupra cui conduce partidul si a cui traseaza linia partidului, a spus liderul socialistilor europeni.

Rasmussen a fost intrebat, in conferinta de presa, daca a auzit de Marian Vanghelie. Cred ca raspunsul este evident, a incercat Mircea Geoana un raspuns pentru a-l scoate din incurcatura pe invitat. Rasmussen insa a raspuns un foarte scurt yes si a parasit, zimbind, sala conferintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea