Social

Iliescu chiuleste de la sedintele BPN

Liderii PSD ar trebui, teoretic, sa ia in discutie astazi noul subiect de scandal din sanul partidului, respectiv proiectul Polului Social care urmeaza sa fie infiintat in 3 mai de catre Ion Iliescu.

Dupa ce Iliescu a recunoscut intr-un interviu ca Polul se doreste a fi o noua formatiune politica independenta de PSD, Mircea Geoana a transmis din SUA amenintari cu excluderea din partid la adresa oricui ar dori sa participe la proiectul iliescian.

Odata intors din vacanta la New York, Geoana este asteptat sa ia masuri in cadrul sedintei Biroului Permanent, mai multi membri ai conducerii partidului fiind de parere ca, in cazul in care Iliescu chiar isi pune planul in aplicare, PSD risca sa se rupa.

Geoana insusi si-a exprimat dorinta de a arata "o atitudine ferma" in acest subiect, numai ca n-o va putea face decat in cazul in care Ion Iliescu se va prezenta la sedinta BPN .

Iliescu evita de trei saptamani sa mai participe la sedintele conducerii PSD, tocmai pentru a nu-i permite lui Geoana sa fie "transant" in problema Polului Social.

Asa incat, probabil, presedintele PSD va fi nevoit sa inghita sfidarea Bunicutei si sa incerce sa-i convinga, de la om la om, pe colegii sai sa nu plece la Polul Social.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea