Social

#mihai razvan ungureanu #ilie sarbu #premier mihai razvan ungureanu

Ilie Sarbu (PSD): Eu cred ca Ungureanu nu si-a revenit din socul pierderii postului de prim-ministru

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, este de parere ca Mihai Razvan Ungureanu nu si-a revenit din socul pierderii fotoliului de premier, iar proiectul politic pe care vrea sa-l initieze este o formula testata si de altii si care nu a dat rezultate.

"Eu cred ca domnul Ungureanu nu si-a revenit dupa socul pe care l-a trait dupa pierderea guvernarii si caderea din postul de prim-ministru. A pierdut doua posturi foarte importante - sef la SIE si prim-ministru. Acum, fiind in postura doar de cetatean roman sau ce catedra mai are dansul pe la Iasi, incearca formule pe care le-au incercat si altii inaintea dansului si nu au dat niciun rezultat, asa ca nu avem nici de ce sa ne ingrijoram, nici sa fim foarte atenti la ce spune domnul Ungureanu", a declarat Sarbu.

In urma cu doua zile, Mihai Razvan Ungureanu declara la B1 TV ca vrea sa constituie o asociatie numita Initiativa Civica de Centru-Dreapta, precizand ca se impune o regrupare a dreptei in jurul unor principii care se pot regasi pe o platforma comuna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea