Social

# primire bani inapoi # produs potential periculos # retragere produs de pe piata #ikea

IKEA retrage un produs care s-a dovedit a fi potential periculos. Este folosit zilnic. Cei care il au acasa isi primesc banii inapoi

IKEA a anuntat ca retrage de pe piata un produs care este folosit zilnic de romani. Este vorba despre un esspressor care a avut mult succes in randul romanilor.

 

Mai exact, este vorba despre espressorul pentru plita METALLISK de 0,4l cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, care are marcajul de data intre 2040 si 2204. IKEa sustine ca exista riscul de “pocnire violenta a produsului in timpul utilizarii”.

“IKEA le recomanda tuturor clientilor care au cumparat un espressor pentru plita METALLISK de 0,4 l cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204 (aass), sa nu il mai foloseasca si sa contacteze IKEA pentru a li se rambursa integral suma platita pe produs.

Intrucat siguranta este prioritatea principala la IKEA, rechemam espressorul METALLISK cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204 (aass) din cauza unui risc crescut de a pocni violent in timpul utilizarii. Riscul a crescut dupa schimbarea materialului si a constructiei supapei de siguranta; prin urmare, vor fi rechemate doar produsele prevazute cu supapa de siguranta din otel inoxidabil (de culoare argintie/gri). Restul unitatilor nu sunt incluse in campania de rechemare.

Espressorul METALLISK cu supapa de siguranta din otel inoxidabil, cu marcaj de data intre 2040 si 2204 (aass), cod articol 70360225, poate fi returnat la orice magazin IKEA, iar clientii vor primi inapoi suma integrala platita pe produs. Nu este necesara o dovada a achizitiei (bon fiscal).

Pentru informatii suplimentare, contacteaza IKEA la numarul de telefon 021-407.45.32.

IKEA isi cere scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aceasta rechemare.”, precizeaza compania.

Daca ai acasa espressorul METALLISK cu marcajul specificat il poti returna la orice magazin IKEA si vei primi banii inapoi suma integrala platita pentru produs. Nu este nevoie de bon fiscal sau orice alta dovada a achizitiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea