Social

#ikea #cana #cana Ikea #retragere de la vanzare

Ikea retrage inca un produs de la comercializare

Compania Ikea a anuntat recent ca toti clientii care au cumparat cana denumita Lyda trebuie sa inceteze sa foloseasca acest produs si sa il returneze la magazin in cel mai scurt timp posibil. Toate persoanele care au cumparat aceasta cana isi vor primi banii inapoi. In magazinul Ikea, situat in zona Baneasa, au fost vandute 1.105 astfel de produse.

Motivele pentru care reprezentantii companiei au decis sa retraga acest produs de la comercializare sunt numeroasele plangeri primite de la clienti, care sustin ca partea de jos a canii Lyda s-a desprins din cauza lichidelor foarte fierbinti. Astfel, pentru a evita eventualele accidente, acest produs a fost retras de la vanzare in toate magazinele Ikea.



Canile Lyda de la Ikea au fost produse in Thailanda si au intrat pe rafturile magazinului in august 2012. In total, au fost vandute 220.000 de cani in toata lumea.

Sursa foto: uber-facts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea