Social

#presedinte Republica Moldova #Igor Dodon presedinte #Igor Dodon

Igor Dodon este noul presedinte al Republicii Moldova. Primele declaratii dupa castigarea alegerilor

Igor Dodon, liderul PSRM, este noul presedinte al Republicii Moldova. La numararea a 99,81% din procesele  verbale, candidatul pro-rus a acumulat 52,4%, iar Maia Sandu – 47,6%

“In curand va incepe o noua etapa in dezvoltarea tarii noastre. Voi face tot posibilul ca in tara, in societate si in viata cetatenilor sa fie mai multa bucurie si speranta intr-un viitor mai bun pentru Moldova. Multumesc mult familiei mele dragi pentru sustinere si in intelegere in aceasta campanie care a fost foarte dificila si pentru rudele mele”, a scris Dodon pe Facebook.

Igor Dodon, in varsta de 41 de ani, a absolvit Facultatea de Econimie a Universitatii Agrare de la Chisinau (1997) si Facultatea de Management a ASE – Chisinau (1998). Totodata, Igor Dodon este doctor in stiinte economice, obtinand acest titlu la ASE Moldova. Timp de opt ani, in perioada 1997-2005, el a lucrat ca lector asistent si lector superior la ASE Moldova, dar si la alte institutii de invatamant superior din Republica Moldova.

Igor Dodon a promis ca in cazul in care va deveni presedinte va face tot ce ii sta in putinta sa recupereze bani furati din sistemul bancar, sa relanseze  relatiile cu Rusia, dar si lupta cu organizatiile unioniste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea