Social

Ienei da de pamant cu Becali: El e vinovat!

Fostul tehnician al Stelei nu a ezitat sa-l arate cu degetul pe finantatorul Gigi Becali , despre care a spus ca este principalul vinovat pentru situatia in care se gaseste clubul.

"La Steaua este un proces intarziat de omogenizare la toate capitolele. Se schimba pe banda rulanta antrenorii, jucatorii, ideile de joc. Este normal ca rezultatele echipei sa fie cele care sunt. Totul s-a rasfrant asupra echipei! Nu se ajungea aici daca Hagi si Lacatus ar fi fost lasati in pace sa isi faca treaba!

Gigi Becali este de vina! A gresit foarte mult in momentul in care a incercat sa le impuna niste lucruri in loc sa dialogheze cu ei. Sunt convins ca amandoi ar fi fost dispusi sa discute cu patronul. Dar fata-n fata, nu prin presa. A fost o lipsa totala de colaborare intre conducere si antrenor.

Se crede cel mai bogat , cel mai frumos si cel mai destept. Cel mai bogat o fi, nu zic nu, dar la celelalte doua capitole are o parere prea buna despre el", a spus Ienei intr-un interviu acordat Gsp

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea