Social

# set cadou #cadou #cadouri

Idei de seturi cadou pentru cei dragi: produse de ingrijire si infrumusetare

Decembrie este una dintre cele mai frumoase luni ale anului fiindca ne apropie mai mult de cei dragi, dar si una obositoare. De acceea, venim in sprijinul tau si iti recomandam cateva idei de seturi cadou potrivite pentru femei si barbati.

 

Oricat de bine i-ai cunoaste pe cei din jur, tot este o provocare sa le cumperi un dar care sa le fie cu adevarat de folos. Cu seturile de ingrijire si infrumusetare nu vei da niciodata gres, dar trebuie sa tii cont de cateva criterii legate de nevoile si de preferintele lor. Sarcina devine usoara daca stii deja ce produse folosesc ori ce si-ar dori sa incerce si nu si-au cumparat singuri pana acum.

Te invitam sa descoperi mai jos cateva idei de seturi cadou pe care le poti oferi femeilor si barbatilor in perioada sarbatorilor ori la zilele de nastere.

Seturi cadou pentru femei

intotdeauna vei reusi sa impresionezi o femeie daca ii vei darui un set cadou cu produsele preferate. Singura regula pe care trebuie sa o respecti la acest capitol este tipul de ten. Spre exemplu, daca stii ca mama ta ori o prietena are tenul mixt, atunci opteaza pentru un set adresat pielii mixte. Spre exemplu, anul acesta, daruieste de Craciun trusa Vichy Xmas Neovadiol Complex Substitutiv. Pachetul contine o crema de zi potrivita pentru tenul normal ori mixt de 50 ml si o crema de noapte.

Crema de zi hraneste pielea, lasand-o mai ferma, mai fina si mai luminoasa, gratie combinatiei de Aquakeeps, care sunt micro-sfere reticulate, poli-acrilate ce au rolul de a absorbi o mare cantitate de apa ce se elibereaza la contactul cu pielea. in timp ce crema de noapte asigura hidratarea necesara netezind astfel si liniile fine ale pielii.

Alte seturi cadou pe care le poti oferi cu ocazia Craciunului sunt cele compuse din creme hidratante si ape micelare. iti recomandam un set cadou de la Ivatherm care contine crema Aquafil Light si lotiune micelara. Reprezinta o alegere potrivita pentru o femeie care are tenul sensibil si deshidratat. Crema intens hidratanta reface si mentine hidratarea pielii, in timp ce apa micelara actioneaza ca un demachiant pentru fata, ochi si buze, avand la baza o tehnologie noua – micelele. Acestea sunt niste structuri moleculare in forma sferica, ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, curata delicat si in profunzime tenul, fara sa il usuce. Mai multe detalii despre seturile cadou de Craciun gasesti in farmacia online Professional Farmaline.

Nu vei da gres nici daca vei opta pentru seturi formate din sampon si balsam, gel de dus si lotiune hidratanta ori ulei vegetal. Cu siguranta femeile speciale din viata ta vor aprecia ca te-ai gandit la ele si ca le-ai facut o surpriza placuta.

Seturi cadou pentru barbati

Desi alegerea unor cadouri pentru reprezentantii sexului opus pare una mai plina de provocari, adevarul este ca si pe ei ii vei face fericiti cu seturi cadou. Ghideaza-te dupa preferintele si nevoile pe care le au si alege un pachet cu produse de ingrijire care sa li se potriveasca.

In recomandam un pachet special alcatuit dintr-o spuma de ras, un balsam care se aplica dupa ras si un spray cu apa termala de la Avene. Spuma de ras asigura un barbierit mai usor, confera elasticitate, are actiune anti-iritanta, oferind pielii o senzatie de confort deplin. Balsamul dupa ras calmeaza imediat iritatiile si ajuta la prevenirea riscurilor bacteriene asociate taieturilor. Iar apa termala are efecte anti-iritante si antiinflamatorii.

Vor fi bine primite si seturile care contin deodorant, sampon hidratant, fixativ, ceara de par si alte produse pe care le folosesc barbatii importanti din viata ta.

Si daca tot esti in cautare de cadouri online, nu rata ocazia si cumpara si pentru tine un set cadou de Craciun.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea