Social

Idei de cadouri pentru "amorezi"

Mai sunt doar trei zile pana cand indragostitii isi vor putea spune "la multi ani", de Valentine′s Day, drept urmare comerciantii s-au grabit sa vina in ajutorul lor cu cele mai ciudate . Magazinele si trotuarele s-au umplut de inimioare, culoarea predominanta a tuturor obiectelor fiind rosu. Daca nu v-ati decis inca ce cadou sa oferiti, puteti vizita pana pe 14 februarie un adevarat targ al cadourilor sufletelor pereche, deschis la Sala Dalles din Capitala. Pernute, cani, tablouri, pusculite, inclusiv turte dulci si rame de fotografii, toate in forma de inimioare brodate cu mesaje de iubire, de diverse marimi. Acestea sunt doar cateva din modelele de cadouri care au invadat targul. Ca bonus, cina romantica , floarea sau o simpla plimbare in parc pot fi o cale buna pentru a va impresiona partenerul. Simona Hardei a cumparat pentru ea si pentru iubitul ei doua cani unite, pe care a dat 15 lei. Spune ca i s-au parut sugestive si haioase, in acelasi timp, si ca va fi o placere sa-si bea din ele, impreuna, cafeaua de dimineata. Ce poate fi mai bun decat o inima imensa, zambitoare si dulce?! Cine opteaza pentru aceasta combinatie, poate sa viziteze raionul de turta dulce de unde se poate cumpara un set de 7 inimioare pentru fiecare zi a saptamanii. "Un set costa 4 lei, o inimioara mica 3 lei, iar o floare din, bineinteles, turta dulce, 5 lei. Si de martisor ne gandim sa facem niste prajituri mai mici, legate cu un snurulet", promite Raluca, vanzatoarea. Pentru romantici, chipul celui drag, pus in rama, sau o fotografie care va trezeste amintiri frumoase este un cadou cum nu se poate mai potrivit. Comerciantii au renuntat la ramele obisnuite pentru unele captusite cu figuri comice de animalute. Pretul este de 12 de lei. Cu aceeasi suma mai puteti achizitiona suporturi pentru pix, pusculite de diverse marimi, lumanari parfumate sau o pernuta in forma de inima rosie, cu mesaj personalizat .

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea