Social

# surplus de kilograme #barbati #greutate barbati #barbati insurati #surplus greutate

Iata de ce se ingrasa barbatii dupa ce se insoara!

Intr-o vreme se spunea ca femeile se ingrasa dupa ce se casatoresc, insa cercetatorii au descoperit ca si barbatii iau in greutate dupa insuratoare. Motivul? Incep sa manance mai multe dulciuri si sa bea mai mult vin!

Cercetatorii britanici de la Leeds Metropolitan University au aratat ca mariajul poate sa schimbe obiceiurile alimentare ale barbatilor si, odata cu acestea, circumferinta taliei, arata dailymail.co.uk.

Potrivit acestui studiu, barbatii casatoriti sunt mai grasi decat cei necasatoriti, intrucat mananca mai multe dulciuri fata de barbatii celibatari. Si asta pentru ca, atunci cand au o sotie pasionata de bucatarie, prajiturile, torturile si placintele cu fructe apar destul de des in meniul familiei.

O alta teorie spune ca barbatii insurati descopera dupa o vreme ca mananca alimente cu continuturi calorice mai bogate decat cele pe care le consumau in trecut. Totodata, barbatii casatoriti beau mult mai mult vin decat cei necasatoriti, ceea ce inseamna un aport caloric crescut.

Desi nu exista o explicatie clara, oamenii de stiinta sugereaza faptul ca barbatii se "relaxeaza" dupa ce se casatoresc, ne mai simtind nevoia sa fie atenti la greutate.

Sursa foto: kuchnia.wp.pl
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea