Social

#centrala pe lemne #centrala cu gazeificare #liepsnele

Iata cum sa cheltuiesti putin pe incalzire iarna aceasta

Exista multe lucruri de la care poti face rabat ca sa economisesti, insa iarna, cand vine vorba de incalzire, nu trebuie sub niciun chip sa te lipsesti de ea doar ca sa nu cheltuiesti prea mult. Din fericire, exista solutii ieftine de incalzire care iti vor reduce drastic cheltuielile pentru combustibil.

Numai gandul la iarna le starneste fiori reci multora dintre noi, mai ales atunci cand se gandesc la costurile uriase pe care le presupune consumul de gaz pe toata perioada sezonului rece. Daca te numeri printre aceste persoane, atunci trebuie sa iti spunem un mic secret: exista centrale pe combustibil solid care consuma foarte putin. In plus, lemnul, carbunele sau brichetele de lemn sunt mult mai ieftine decat gazele si pot fi procurate simplu chiar si la oras.

Gandeste-te cum ar fi sa incarci centrala o singura data si sa ai caldura in toata casa timp de cinci zile! Ei bine, acest lucru se poate doar daca ai o centrala Liepsnele. De ce e atat de speciala centrala Liepsnele? Iti vom da in continuare cateva ponturi care te vor convinge ca sunt o solutie extrem de profitabila.

In primul rand, le gasesti la orice dimensiune gasesti, in functie de dimensiunile spatiului pe care vrei sa il incalzesti. Cazanele au capacitati de la 10 kw pana la 40 kw, cu o suprafata de incalzire de pana la 400 de metri patrati, ceea ce inseamna ca o poti alege usor pe cea adaptata casei tale.

In plus, e extrem de util in cazul in care ai nu doar calorifere, ci si boiler de apa sau incalzire prin pardoseala, intrucat centrala deserveste toate aceste facilitate.

Si hai sa iti mai spunem un avantaj major care face diferenta dintre o centrala obisnuita si centrala Liepsnele. Daca la cele obisnuite trebuie sa mergi de cateva ori pe zi sa le alimentezi, pentru ca riscul sa se stinga focul este mare, la centralele cu ardere tip lumanare nu ai aceasta problema. O incarci, sa spunem, asta seara cu o sarja de lemne si pana maine seara nu ai grija ei, caci arde neintrerupt fara sa fie necesara o realimentare. Daca alegi carbunii, atunci avantajul este si mai mare, intrucat nu necesita o alta incarcare decat peste cinci zile. Da, ai citit bine! Cinci zile.

Este solutia ideala pentru incalzirea cladirilor aflate in zone fara acces la reteaua de gaze natural, dar centrala Liepsnele este utila si ca alternativa la gaze.

Cum functioneaza cazanul Liepsnele

Centrala Liepsnele are un cuptor cilindric in care ard lemne, carbune de pamant, brichete si peleti. Cuptorul este amplasat in partea superioara a cazanului, care determina arderea intensiva doar a stratului superior de lemne, arata pe site distribuitorul, centrale-lemne-liepsnele.ro/. Lemnele amplasate in partea inferioara a cuptorului nu se incalzesc si isi asteapta mult timp randul pentru incalzire si ardere. Nu se formeaza condens si nu se acumuleaza gudron pe peretii cuptorului, deoarece se incalzeste numai un strat subtire de la suprafata.

Ce nu stiai, cu siguranta, este ca centrala Liepsnele are o durata de viata foarte lunga, de pana la 30 de ani, ceea ce inseamna ca este o investitie pe viata. In plus, daca o cumperi acum, ai, la centrala de 40 de kw, cea obisnuita pentru o casa cu suprafata de pana la 400 de metri patrati, o reducere de peste 1.600 de lei!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea