Social

#paste #felicitari de paste #urari de Paste

Iata cele mai frumoase mesaje de Paste! Inspira-te!

Daca vrei sa trimiti un mesaj de Paste celor dragi, dar ai ramas in pana de idei, iata cateva formule care sa te inspire! Ai de ales intre cele sobre sau cele amuzante. Iar, daca anul acesta ti-ai propus sa inlocuiesti modul in care le trimiti urari celor dragi si vrei sa renunti la clasicul SMS, ii pot surprinde cu ajutorul felicitarilor virtuale. Iata aici felicitari pentru familie si prieteni.

 

1. Va doresc ca Invierea Domnului sa va lumineze inimile, raspandind pace, bucuria innoirii vietii, frumusetea comuniunii dragostei! Sarbatori fericite!

2. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet dragoste si fericire. Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

3. Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Lumina Sfanta a Invierii sa coboare in sufletele si in inimile voastre!

4. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac si mielul fript si un Paste Fericit!

5. Un iepuras cu boticul alb a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a Inviat!

6. Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!

7. Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Sursa foto: sibiul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea