Social

#remodelarea abdomenului #implant mamar #operatii estetice #liposuctie #lifting facial

Iata cat costa operatiile estetice in Romania! Tu pe care ti le permiti?

Operatiile estetice au prins teren si in randul romancelor, iar acum nu doar vedetele apeleaza la priceperea chirurgilor plasticieni pentru a deveni mai frumoase, ci chiar si femeile de rand. Unica.ro a facut o analiza a pietei. Iata care sunt costurile celor mai dese interventii.

Pentru inceput, oricine doreste o astfel de operatie trebuie sa consulte mai intai un medic specialist. Consultatia costa, in medie, 150 de lei.

Printre cele mai dorite operatii se numara implanturile mamare. 2.500 de euro costa, in medie, o astfel de interventie, insa, daca pacienta isi doreste si un lifting mamar, va mai plati 2.000 de euro, scrie unica.ro. Exista si femei care doresc o reducere a circumferintei sanilor. O astfel de interventie costa, in medie, 3.000 de euro.

Operatiile de remodelare a abdomenului costa 4.000 de euro, dar exista si o varianta mai ieftina, si anume liposuctia. Aceasta costa aproximativ 1.500 de euro.

Cine isi doreste un nas mai frumos trebuie sa scoata din buzunar cel mult 1.500 de euro. Mai ieftin costa marirea buzelor cu grasime proprie: 700 de euro.

Un lifting facial total costa in jur de 4.000 de euro, insa mult mai ieftin in acest sens este botoxul: 150 de euro.

Sursa foto: agelessangels.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea