Social

#cum slabesti #cand te ingrasi # varsta greutate

Iata care este varsta cand incepi sa te ingrasi!

Influenta varstei asupra greutatii corporale este evidentiata de un nou studiu al nutritionistilor britanici. Aceasta difera in functie de sex, dar apropierea de pragul varstei de mijloc accentueaza liniile taliei atat la femei, cat si la barbati, sustin nutritonistii de la Forza Supplements.

Perioada critica pentru femei este varsta de 38 de ani, in timp ce barbatii incep sa isi rotunjeasca talia de la 44 de ani. Confortul unei relatii stabile, cinele mai consistente si orele prelungite de munca incep sa isi spuna cuvantul in cazul persoanelor care ating aceste praguri de varsta.

Femeile intervievate au indicat in 34% dintre cazuri natalitatea ca fiind o cauza directa a modificarii siluetei. Barbatii dau vina in schimb pe cariera, 32% dintre acestia acuzand programul prelungit de munca, si pe divort, 22% considerand ca despartirea de fostele partenere i-a impins spre consumul de alcool si tipuri de mancare fast-food.

"Cresterea greutatii corporale incepe de la 30 de ani. Aparitia copiilor si timpul dedicat acestora reduc din hobby-urile sanatoase ale pariuntilor, precum orele de dans sau de gimnastica", explica Lee Smith, director in cadrul Forza Supplements.

Foto: davidvalefitness.wordpress.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea