Social

#vremaea in tara #temperaturi minime #temperaturi weekend #vremea bucuresti #vremea weekend #temperaturi #weekend

Iarna vine mai devreme? Iata cat de frig va fi in weekend!

Fenomenul de racire a vremii se accentueaza in urmatoarele zile, iar temperaturile seamana mai degraba cu cele inregistrate intr-o luna de iarna. In zonele montane din estul si centrul tarii sunt asteptate ninsori in primele doua zile ale intervalului. Uite cat de frig va fi weekendul acesta!

Vineri, ploile acopera aproate tot teritoriul Romaniei. Precipitatiile pot inregistra in zonele deluroase si de munte chiar si 20 de litri/mp. Maxime de doar 4 grade Celsius in nordul Moldovei si temperaturi de 9-11 grade in Transilvania si Muntenia. Valori termice mai normale se intalnesc in Oltenia si Banat: 13 grade Celsius.

Sambata, ploile se opresc in majoritatea regiunilor, dar procesul de racire a vremii continua. Temperaturile din jumatatea sudica a tarii se situeaza intre 5-8 grade Celsius, in timp ce in Maramures acestea ating 13 grade. In Suceava, mercurul din termometre coboara pana la -1 grad.

Duminica, ploile vor stationa pe zona litoralului, unde temperatura va atinge 9 grade Celsius. In Transilvania, cer senin si temperaturi de 10-14 grade. Moldova ramane in continuare expusa valului de frig: 2 grade la Suceava, 4 la Iasi, 7 la Galati si minime nocturne de pana la -5 grade. In Muntenia si Oltenia, valorile termice nu depasesc 8 grade Celsius.

Sursa foto: mediasinfo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea