Social

#ger #vremea #prognoza meteo # vremea in romania #ger sua

Iarna face ravagii in lume. Minus 41 de grade in SUA

Iarna se instaleaza usor pe tot globul. In unele state, iarna a facut deja ravagii. In SUA ninge fara incetare de cateva zile si este un ger de crapa pietrele, temperaturile ajungand chiar si la -41 de grade Celsius.

Viscolul a afectat atat centrul, nordul, cat si estul Statelor Unite. Cel mai rau este insa in Texas, unde mii de familii au ramas fara curent electric de cateva zile.

Traficul din SUA a fost grav afectat din cauza ninsorilor abundente, 4.000 de curse aeriene au fost anulate, iar sute de pasageri sunt blocati si in acest moment pe aeroportul international din Dallas/Fort Worth.

De asemenea, ninsori insemnate cantitativ s-au inregistrat si in statele New York, New Jersey, Oklahoma, Virginia, Pennsylvania si Maryland.

Imediat ce viscolul s-a mai potolit, temperaturile au scazut drastic in SUA, ajungand chiar la valori-record de -41 de grade Celsius, in orasul Jordan, Montana. In Burns, Oregon, s-au inresgistrat, de asemenea, -30 de grade Celsius.

Sursa foto: ziarulatac.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea