Social

#camin studenti #crima #iasi #incendiu #studenti

I-a injunghiat si a dat foc camerei de camin! Un student a murit si altul este grav ranit

Tragedie de proportii intr-un camin studentesc din Iasi. In aceasta dimineata un student al Universitatii ”Al. Ioan Cuza“ a murit si altul este grav ranit dupa ce au fost injunghiati, iar apoi camera de camin a fost incendiata. Principalul suspect este chiar colegul lor de camera.

 

Portarul a vazut fum iesind pe sub usa camerei si a intervenit pentru a stinge focul alaturi de un coleg al sau. In camera i-au descoperit pe cei doi studenti care erau injunghiati.

La fata locului au ajuns echipaje de ambulanta. In cazul unuia dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic intrucat era in stop cardio-respirator, fiind incercate manevre de resuscitare fara succes, astfel ca a fost declarat decesul, sustine mediafax.ro

"S-a intervenit in cazul a doi tineri cu plagi injunghiate multiple. Unul a fost in stop cardio-respirator si s-au incercat manevre de resuscitare, celalalt a fost tratat pentru soc hemoragic, este intubat, are leziuni ale cailor aeriene si se afla in sala de operatie. A suferit leziuni injunghiate la cap, torace, abdomen, leziune de ficat si antebrat", a declarat, Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD de la Spitalul de Urgente "Sfantul Spiridon" din Iasi, pentru mediafax.ro.

Din primele informatii, studentul care a ajuns la spital este in stare grava, cu multiple plagi injunghiate, fiind intubat.

Principalul suspect este tot un student, coleg de camera cu cei doi tineri. Potrivit primelor informatii incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool, dupa ce acestia s-au intors din club.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea