Social

Huidu a pierdut procesul cu Gigi Becali

Serban Huidu e obligat sa plateasca cheltuieli de judecata dupa procesul cu Gigi Becali, dupa ce, anul trecut, Carcotasul a depus o plangere la sectia 17 de politie, fiindca a fost agresat fizic si verbal de patronul Stelei.

In vara anului trecut, Gigi Becali l-a intalnit absolut intamplator pe Serban Huidu, la restaurantul Marriott. Suparat de glumele pe care Carcotasii le fac des la adresa lui in timpul Cronicutei, Becali l-a scuipat pe Serban, l-a injurat si apoi i-a turnat in cap un pahar cu vin rosu. In calitate de parte vatamata, Carcotasul s-a dus la sectia 17 de politie, unde a depus o plangere. Plangere in baza careia s-a constituit un proces penal impotriva patronului Stelei.

SA SE APLICE LEGEA

"Nu am cerut daune materiale sau morale. Vreau doar sa se aplice legea. Este aceeasi pentru toti, nu? Strainii cu care eram la masa, un american si un elvetian, chiar mi-au spus ca, daca asa ceva se intampla in S.U.A, Jiji isi petrecea o noapte la sectie", declara Serban la scurt timp dupa incident. Ei bine, legea a fost aplicata. Becali nu a fost amendat, dar Huidu este obligat sa plateasca cheltuieli de judecata.



NEDUMERIT

"Nu stiu cum de s-a ajuns la aceasta hotarare", ne-a declarat Serban Huidu. "Eu nu l-am dat in judecata pe Becali. Am depus o plangere la politie, iar acum sunt pus sa platesc cheltuielile de judecata. Nu pot sa cred ca sistemul judiciar din Romania functioneaza atat de prost. Ar trebui sa se schimbe multe daca vrem sa intram in Europa la inceputul anului viitor", ne-a mai spus Serban.



SEMNALE DE ALARMA

In semn de protest fata de decizia luata de justitia romana, Serban Huidu s-a prezentat la Ambasada Canadei sa se intereseze care sunt procedurile de emigrare. "Nu vreau sa ma mut in Canada, dar vreau sa trag niste semnale de alarma", a marturisit vizibil suparat Serban.



JIJI BOTEZATORUL

Patronul clubului de fotbal Steaua a inghitit cu greu glumele facute de-a lungul timpului de cei doi Carcotasi in cadrul cronicii difuzate de Prima TV. In martie 2005, afaceristul a fost cat pe ce sa-l bata pe Oreste, pentru ca l-a confundat cu unul dintre cei doi Carcotasi. Dupa ce a realizat ca a gresit persoana, Gigi l-a rugat totusi pe Oreste sa le transmita vedetelor Prima Tv ca ar face bine sa stea pe la casele lor. Linistea a durat numai pana in luna iulie a anului trecut, cand Gigi a socotit ca s-a umplut paharul. Carcotasul se afla la masa impreuna cu doua persoane, cand omul de afaceri i-a turnat in cap un pahar cu vin. In urma incidentului, patronul stelist s-a ales din partea lui Mihai Gainusa cu porecla de Jiji Botezatorul.
Gigi si-a motivat gestul la acel moment, spunand ca a vrut sa faca si el o gluma.



DEDICATIE PENTRU BASESCU

Ieri dimineata, in matinalul radiofonic de la Kiss FM, cei doi Carcotasi au tinut sa-i faca o dedicatie speciala presedintelui Traian Basescu. Asta pentru ca au fost inspirati de subiectul care a tinut prima pagina a ziarelor: intalnirea de la Golden Blitz dintre presedintele Romaniei si Gigi Becali cu fotbalistii, imediat dupa ce Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA. Serban si Misu au hotarat sa ii dedice lui Traian Basescu melodia "Betivan ratat" a celor de la Desperado. Pentru ca au vrut neaparat ca presedintele sa afle, Carcotasii au sunat la Presedintie, unde au luat legatura cu "dna consiliera pe Probleme Cetatenesti", care le-a sugerat sa inlocuiasca "betivan" cu un bip. Lucru ignorat de prezentatori .

II CUMPAR EU BILET DE AVION

Gigi Becali s-a declarat satisfacut de eventuala plecare a lui Huidu in Canada si chiar s-a oferit sa-i acorde ajutor daca are probleme banesti. "A zis ca pleaca in Canada? Foarte bine, abia scapa si tara asta de el. Iar daca nu are bani de avion, poti sa-i transmiti ca il ajut eu, da? Ii cumpar eu bilet pana in Canada, numai sa plece! Nu e nici o problema", a tinut sa precizeze finantatorul Stelei. (I.C.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea