Social

#hrebenciuc becali valiza #hrebenciuc scandalul valiza

Hrebenciuc, implicat in scandalul Valiza?

Viorel Hrebenciuc , prieten foarte bun cu Gigi Becali , a fost interceptat in timp ce ii promitea patronului din Ghencea ca ar putea vorbi astfel incat "U" Cluj sa incurce CFR Cluj in sezonul 2007 - 2008 al Ligii I, iar Steaua sa devina campioana.

Limbajul folosit de cei doi in cadrul convorbirii telefonice demonstreaza relatiile extrem de apropiate dintre ei. Becali ii spune "Valy", iar Hrebenciuc - "Gigi", informeaza Adevarul.

Viorel Hrebenciuc a fost in mijlocul celor mai importante momente politice ale ultimilor 19 ani. S-a speculat chiar ca Gigi Becali si PNG ar fi "produsul politic"al lui Hrebenciuc. Politicianul este un suporter infocat al echipei de fotbal Steaua.

Se duce cu echipa din Ghencea la meciurile din strainatate si a participat la miute cu fotbalistii in timpul antrenamentelor. De altfel, un alt politician este banuit ca ar fi carausul "banilor negri" ai lui Gigi Becali.

Noul ministru de Interne, Liviu Dragnea , pare-se ca a luat in 2005 o valiza cu 100.000 de dolari de la Gigi Becali si i-ar fi dat, sub forma de avans, fotbalistului Vali Badoi .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea