Social

#politica #deputat psd #dna #viorel hrebenciuc #traian băsescu

Hrebenciu: Basescu incearca sa intimideze USL prin chemarea lui Dragnea la DNA

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc crede ca prin chemarea la DNA a lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Traian Basescu incearca sa intimideze USL.

Hrebenciuc catalogheaza actiunile lui Basescu drept "securistoide".

"Din punctul meu de vedere, domnul Dragnea a facut exact ceea ce trebuia sa faca - adica sa mobilizeze oamenii la vot - iar acum e chemat la audieri pentru ca si-a facut datoria. Sunt aproape sigur ca vor urma si alte audieri, pentru ca Basescu incearca sa conduca prin teroare. Intai si-a asmutit procurorii asupra oamenilor care au votat, iar acum incearca sa intimideze USL prin chemarea lui Dragnea la DNA", a declarat Hrebenciuc pentru Mediafax.

"USL nu se va lasa intimidata de actiunile securistoide ale lui Traian Basescu", a adaugat acesta.

Liviu Dragnea a fost chemat, joi, la DNA, unde a fost acuzat de procurorii anticoruptie ca, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, s-a folosit de autoritatea si de influenta sa pentru a obtine o prezenta de minim 60% la votul de la referendum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea