Social

Hotelierii de pe litoral asteapta turistii de 1 Mai

Litoralul ramine principala destinatie de 1 Mai. Vecinii de la sud de Dunare incearca si ei sa atraga cit mai multi turisti.

Ofertele de 1 Mai sint si in acest an tentante. Deoarece potentialii clienti nu beneficiaza de multe zile libere, pachetele turistice sint de doua sau trei zile. De asemenea, sint concentrate pe statiunile din Romania sau pe cele din tarile vecine. Cap de lista este, ca in fiecare an, litoralul, cerut in general de tineri. Alternativa o reprezinta statiunile de pe litoralul bulgaresc.

Preturi mici la Costinesti

Si in acest an, cele mai mici preturi sint in Costinesti, destinatia preferata a studentilor. Un pachet care include trei nopti de cazare costa in jur de 74 RON. Mai accesibila este si statiunea Saturn, unde un sejur de trei nopti cu mic-dejun ajunge la 167 RON. Nici cei care vor merge la Venus nu vor baga prea adinc mina in buzunar. Un sejur de trei nopti costa 182 RON, in vreme ce in Jupiter pretul pentru un sejur similar este de 186 RON.

Cei care au ceva mai mult timp liber la dispozitie pot opta pentru Olimp, unde patru nopti de cazare costa in jur de 193 RON.

Oferta pentru pretentiosi

Operatorii au expus la Tirgul National de Turism si pachete turistice pentru clientii mai pretentiosi. Astfel, un sejur care include trei nopti de cazare cu mic-dejun intr-un hotel de cinci stele din Mamaia costa 120 de euro de persoana. Cei care doresc o statiune mai linistita pot opta pentru Eforie Nord. In aceasta statiune, trei nopti de cazare intr-o camera dubla, cu mic-dejun, intr-un hotel de patru stele, ajunge la 352 RON.

Atractiile vecinilor

Dupa ce in sezonul estival 2005 Bulgaria a devenit o destinatie tot mai solicitata pe piata romaneasca, in acest an au aparut si oferte pentru 1 Mai. In Albena , cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul bulgaresc, un pachet care include trei nopti de cazare cu demipensiune intr-un hotel de trei stele costa 59 de euro. Cei care vor mai mult confort pot opta pentru un hotel de patru stele. Ei vor plati mai mult, in jur de 79 de euro. Cei care vor ceva mai ieftin pot alege Nisipurile de Aur . Aici, un sejur de trei nopti de cazare cu demipensiune costa 49 de euro. Marele concurent pentru statiunile de pe litoral il reprezinta Vama Veche, unde probabil plaja se va umple, din nou, de corturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea