Social

#radacini #radacini motors #honda

Honda "prinde radacini" la Brasov

Grupul Radacini se extinde la Brasov cu una dintre putinele marci auto capabile sa nasca pasiuni - HONDA. Brasov este un centru important pentru piata auto romaneasca devenind unul dintre punctele cheie ale retelei Radacini. Honda completeaza armonios oferta auto a Grupului Radacini.

Radacini Motors Brasov este importator si reparator autorizat pentru o noua marca auto - HONDA.

Cu o investitie de 4 milioane de euro, Grupul Radacini a deschis, In 2007, un centru integrat de vanzari si service Opel-Chevrolet In Brasov. Astfel, Brasovul, un centru important pentru piata auto romaneasca, a devenit unul dintre punctele cheie ale retelei Radacini.

Radacini Motors Brasov s-a dovedit a fi un actor activ In piata auto locala, cu rezultate notabile atat ca volum de vanzari, cat si ca nivel de calitate a serviciilor oferite clientilor. In cei sapte ani, Grupul Radacini a vandut peste 1500 de masini la Brasov.

Honda completeaza armonios oferta auto a Grupului Radacini. In cei peste 50 de ani de existenta, marca japoneza si-a construit pas cu pas o imagine aparte, serioasa si echilibrata. Fiabilitatea proverbiala a fost si este confirmata de pozitiile In topurile de satisfactie a clientilor de pe toate continentele. Nu In ultimul rand, noile motoare Honda (In special noul diesel de 1,6 litri) reprezinta adevarate etaloane de economie. Ca urmare, Honda a devenit una dintre putinele marci auto capabile sa nasca pasiuni si, implicit, clienti fideli.

Mai mult, in 2014, peste 10% din vanzarile nationale ale marcii Mazda au fost realizate la Brasov, acesta fiind un exemplu sugestiv privind seriozitatea muncii echipei Radacini Motors Brasov.

In prezent, centrul are o suprafata de 5800 mp, dintre care 740 mp sunt alocati showroomului, are 40 de angajati si reprezinta trei marci – Opel, Mazda, HONDA.

Pe langa vanzarea de automobile, Radacini Motors Brasov ofera o gama larga de servicii, service mecanica si electrica, service tinichigerie si vopsitorie, statie ITP, centru constatari daune.

“Am ales Honda pentru ca ne dorim realizarea unui pol de excelenta In Brasov. Honda reprezinta pentru noi o masina foarte fiabila, cu un raport pret - calitate foarte bun si cu un grad foarte mare de retentie a clientilor. In plus, aducem masini pe stoc, cu livrare imediata si facem buy back pentru orice Honda cumparata” – a declarat Nicolae Sorescu, director de vanzari Grup Auto Radacini.

Avand In portofoliu mai multe marci auto (Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroën, Honda, Peugeot, Cadillac) si service multimarca (Bosch Car Service), Radacini este unul dintre cei mai importanti dealeri ai pietei auto romanesti. In cei 23 ani de activitate In domeniul auto, grupul Radacini a vandut peste 60.000 de autoturisme propunandu-si ca In anul 2014 sa creasca toate cotele de piata pentru marcile pe care le reprezinta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea