Social

#hillary clinton #conventie #democrati

Hillary Clinton va figura pe lista candidatilor la Conventia democrata

Hillary Clinton va figura simbolic pe lista de candidati pentru investitura Partidului Democrat care va fi supusa votului la Convetia de la sfarsitul acestei luni.

Desi a pierdut competitia cu Barack Obama, acesta a pledat pentru includerea fostei sale adversare pe lista de nume dintre care va fi ales candidatul democrat la Casa Alba.

El a prezentat aceasta initiativa ca pe o dovada de unitate a partidului sau, dar si ca pe un semn de respect fata de cei care au sustinut-o pe fosta Prima Doamna a Americii de-a lungul campaniei.

Hillary Clinton a pierdut investitura in fata lui Obama dupa o campanie intensa care s-a incheiat in iunie, la cateva luni dupa ce lucrurile se clarificasera in tabara republicana.

Ea a anuntat ca il sprijina pe senatorul de Illinois in cursa pentru Casa Alba si a recomandat celor care au sustinut-o in cadrul alegerilor preliminare din partid sa il voteze pe Obama in noiembrie.

Doamna Clinton va tine un discurs in a doua seara a Conventiei, in 26 august, cu doua zile inainte ca Obama sa accepte investitura.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea