Social

#hillary clinton presedinte ghinion echipa pennsylvania barack obama lobby mark penn

Hillary Clinton, urmarita de ghinion

Hillary Clinton este urmarita de ghinion. In lupta sa pentru alegerile primare din Pennsylvania, cu numai 2 saptamani inainte, aceasta este parasita de cel mai important om din echipa sa.

Mark Penn, cel ce ocupa pana acum functia de strateg al campaniei, si-a inaintat demisia. Motivul pe care l-a invocat acesta se pare ca are legatura cu media. Strategul este foarte suparat de ceea ce s-a scris in ziare referitor la relatiile acestuia cu reprezentantii guvernului columbian .

Se pare ca firma de relatii publice pe care o conduce Mark Penn, a incheiat un tratat cu guvernul columbian cu privire la liberul schimb americano-columbian, caruia Hillary Clinton i se opune. Penn si-a cerut scuze candidatei democrate, insa fara succes.

Mai mult de atat, reprezentantii guvernului columbian, nemultumiti de conflictul iscat, au reziliat contractul inchiat cu firma lui Penn.

Pentru Hillary Clinton, retragerea lui Penn semnifica o cadere in viata politica a acesteia. Sansele candidatei democrate de a castiga alegerile scad dramatic, avand in vedere faptul ca in ultima vreme imaginea sa a fost puternic afectata.

Rivalului lui Hillary Clinton, Barack Obama pare sa ii pice foarte bine acest scandal, avand in vedere faptul ca candidatul democrat a repetat in cateva randuri ca Hillary are legaturi cu grupuri de lobby, grupuri care vor dobandi o putere destul de mare daca aceasta iese presedinte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea