Social

#hillary clinton #audieri comisia externa #fundatie bill clinton

Hillary Clinton a vorbit in Senat despre fundatia sotului ei

Ingrijorarile legate de Fundatia de strangere de fonduri a lui Bill Clinton au dominat audierea lui Hillary Clinton pentru functia de secretar de stat, republicanii presand-o marti sa faca mai multe pentru a evita conflictul de interese.

Clinton, care probabil va obtine usor confirmarea in aceasta functie, a evitat sa intre pe terenul politicii externe , in cursul audierii in comisia pentru relatii externe din Senat, relateaza Reuters.

Insa activitatea sotului ei, fostul presedinte Bill Clinton, si a fundatiei sale, William J. Clinton Foundation, a ridicat intrebari din partea republicanilor, care cred ca intelegerea dintre fundatie si echipa Obama nu este suficienta pentru a se evita conflictul de interese.

"Esenta problemei este ca guverne straine si unele persoane ar putea percepe Fundatia Clinton ca un mijloc de a obtine diverse lucruri de la secretarul de stat", a spus senatorul Richard Lugar, republican.

"Singurul mijloc sigur de eliminare a riscului este ca fundatia sa respinga orice noi contributii straine cand senatoarea Clinton va deveni secretar de stat", a subliniat Lugar, care a promis totusi o serie de pasi de compromis. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea