Social

#hidrologi #cod galben #inundatii #meteo

Hidrologii au emis atentionare cod galben de inundatii

Hidrologii au emis si ei o atentionare cod galben. Avertizarea hidrologica intra in vigoare azi, la ora 18:00 si este valabila pana luni, ora 10:00. Atentionarea hidrologilor vizeaza 23 de judete.

Avand in vedere estimarile meteorologice pentru intervalul 11.07.2009, ora 12:00 - 12.07.2009, ora 21:00, care prevad averse, cu caracter ce pot depasi 25-30 l/mp, izolat 50 l/mp, se pot produce scurgeri importante pe , , paraie si formarea de viituri rapide ce pot avea efect de inundatii locale si cresteri de niveluri si debite pe unele rauri mici din bazinele hidrografice: Viseu, Iza, Timis, Caras, , Cerna, Drincea, Desnatui, Jiu, Olt, Arges, Ialomita, Siret si Prut, aferente judetelor Maramures, Bistrita Nasaud, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Sibiu, Valcea, Brasov, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, , Galati, Harghita, Bacau, Vaslui, iasi "> iasi "> iasi ">Iasi , Neamt, Suceava si Botosani.

 ( citeste continuarea in Realitatea TV )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea