Social

#videochat #cariera

Heylux Iasi te invata cum sa joci pe degete membrii site-urilor de videochat

Seductia e arma ta numarul 1 cand esti model de videochat. Cu cat esti mai abila sa fascinezi membrii de pe site-urile de specialitate, cu atat castigi mai mult. Exista insa multe nuante si e bine sa le cunosti in detaliu.

 

Mai intai, e un amanunt care conteaza enorm: scopul tau nu e doar sa castigi bine, ci sa castigi tot timpul bine. Asta inseamna sa ai constanta in incasari, sa poti conta tot timpul pe venituri substantiale.

Ca sa ajungi la nivelul asta, ai nevoie sa seduci membrii cu adevarat. In loc sa te bazezi doar pe show-uri spectaculoase, pe impresii de moment, te concentrezi pe crearea unor relatii. E ca in viata reala, in legaturile de durata.

Asta inseamna ca gasesti mici trucuri care sa tina cat mai mult aprins interesul membrilor pentru tine. Da, show-urile conteaza, dar nimeni nu revine pe profilul tau 6 luni sau 1 an, zi de zi, doar pentru asta.

Asculta ca sa castigi

Persoanele respective te cauta mereu doar daca le oferi ceva mai mult. Adica le dai o stare de bine, poate mister, porti discutii interesante cu ei. La fel, functioneaza mult partea de ascultare. Adica nu numai sa le vorbesti, sa faci efectiv ceva pentru ei, ci sa le dai senzatia ca-i intelegi.

Cele mai bune modele de viceochat chiar asa fac. Stiu sa puna intrebarile potrivite, sa lase membrii sa vorbeasca. Ii provoaca sa isi dezvaluie dorintele, nevoile, aspiratiile. In felul asta, afli in ce directie sa duci relatia cu ei.

Poate trec printr-o despartire si au nevoie de cineva care sa le inteleaga trairile. E posibil sa isi doreasca pe cineva cu care sa imparta indoielile sau succesele lor. Multa lume se simte singura si cauta un companion. Fii tu acela si vei beneficia de multe beneficii financiare din partea lor!

E o relatie avantajoasa de ambele parti. Ei primesc ce vor si tu asemenea. Desigur, in tot acest joc, e bine sa proiectezi o aroma de senzualitate. Pana la urma, e tot o relatie virtuala barbat-femeie. Doar ca tu o controlezi asa cum e mai bine pentru tine.

Fii o campioana a conversatiilor!

Un alt mare avantaj al acestui mod de a-ti face jobul e ca iti conservi energia. Multe modele se grabesc sa faca show dupa show. Se bazeaza mult pe nuditate ca sa faca repede bani. Crezand ca fara asta ar ramane fara castiguri.

Uneori e adevarat. Mai ales pentru acelea care lucreaza pe site-urile tip free. Adica acolo unde membrii le pot vedea la zona adult fara sa plateasca. La Heylux Iasi lucrezi insa doar pe site-urile premium, care sunt mult mai elegante.

De asta te incurajam sa vorbesti mai mult, sa conversezi cu membrii tai, sa-i provoci la discutii. La fel, punem accentul pe tinute impecabile, pe machiaj, fotografii si filme de calitate in portofoliu.

De asta iti oferim si lectii gratuite de engleza. Tocmai ca sa castigi bani din seductia mintii, nu doar din distractii adulte, de scurta durata. Asa esti mereu in avantaj si deschizi sansa ca membrii sa se indragosteasca de tine.

Acest lucru e cea mai dorita situatie pentru tine. Cand reusesti sa-i convingi ca tu esti femeia viselor lor, vor reveni des pe profilul tau, iti vor cauta compania online. Asta inseamna venituri mari si constante pentru tine.

Pe tot acest parcurs, poti conta pe sprijinul nostru. 14 trainere de la studio abia asteapta sa te invete secretele acestui job. E de ajuns sa ai bunavointa si ambitie. Cand dovedesti si seriozitate, succesul apare cu siguranta.

Te asteptam cu drag la noi si suntem nerabdatoare sa lucram impreuna! Suna-ne chiar acum pentru angajare! O zi minunata ca tine iti dorim.

FOTO: heylux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea