Social

#gheorghe hagi #leonard doroftei #diana munteanu #csor #excludere

Hagi si Doroftei au fost exclusi din Comitetul Olimpic

Adunarea Generala a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) i-a exclus pe Gheorghe Hagi si Leonard Doroftei . Motivul excluderi lor si a altor doi membri a fost absenta de la sedinte. 

Fostii sportivi Gheorghe Hagi, leonard doroftei si Diana Mocanu au fost exclusi alaturi de ziaristul Horia Alexandrescu din organismul olimpic roman, confrom presedintelui foruluim, Octavian Moraru.

"Excluderea lor s-a facut pe baza unor motive statutare, din cauza neparticiparii la sedinte si a lipsei de implicare in viata Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Decizia a fost luata in unanimitate, cu una sau doua abtineri", a explicat Morariu.

In locul lor, au fost acceptati ca membri ai Adunarii Generale CSOR Constantina Dita , campioana olimpica la maraton, la Bejing , antrenorul ei, Valeriu Tomescu , si fostul presedinte al Federatiei Romane de Canotaj, Ioan Dospinescu, informeaza Evenimentul Zilei.

Cel de-al patrulea loc in comitet ramane vacant pentru moment, conform declaratiilor lui Morariu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea