Social

#hagi si becali #hagi e stelist #regele la dinamo

Hagi: Nu voi mai lucra niciodata cu Gigi Becali

Fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat ca singurul om cu care nu va mai colabora niciodata este finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali.

"Credeti-l voi pe Becali, eu nu mai cred absolut nimic din ceea ce spune. Sunt de o viata in fotbal, am trecut pe la multe cluburi, ma stiu cu sute si poate mii de persoane, insa cu o singura relatie am incheiat conturile definitiv si irevocabil. Cu el. Chiar in ziua in care am plecat de la Steaua. Nu va mai exista niciodata vreo colaborare intre noi doi", a spus Hagi pentru GSp.

"Regele" a mentionat ca nu ar putea antrena niciodata pe Dinamo, deoarece e stelist si asa va ramane intotdeauna.

"Respect mult acest club cu traditie, ar fi o provocare, dar trebuie sa recunosc ca, cel putin pentru mine, ar fi complicat sa antrenez Dinamo din doua motive. Unu: am multi prieteni acolo si asa vreau sa ramana. Doi: Sunt stelist. Pe veci. Asa m-am nascut. N-am jucat mult la Steaua, insa eu inainte am fost suporter si apoi jucator al Stelei. Voi ramane intotdeauna un stelist adevarat si, oricum, Romania nu e pregatita pentru a accepta astfel de cazuri, ca un stelist sa antreneze Dinamo sau invers", a incheiat Hagi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea