Social

#hagi #academie fotbal #victorie

Hagi jubileaza dupa victoria cu Juventus

Gheorghe Hagi este foarte mandru de juniorii Academiei sale de fotbal, victoriosi in disputa cu Juventus Torino la "Mundialito". "Regele" spune ca proiectul sau a nascut cu adevarat odata cu aceasta partida, intrand in atentia lumii fotbalului.

"Academia Hagi s-a nascut azi, dupa acest 3-0. De acum nimic nu este imposibil. Ganditi-va ca eu am facut aceasta echipa in numai sase luni, Juventus are centru de juniori de talie mondiala de foarte multi ani.

Trebuia sa fim prezenti aici, pentru a sti lumea ca Hagi a inceput un proiect. Ca exist! Dupa victoria cu Juventus nici nu mai conteaza ce facem mai departe. Oricum, pentru mine important nu este rezultatul. Am venit sa vad ce poate aceasta echipa, care inca e in formare", a declarat Hagi pentru Prosport.

Cel mai bun fotbalist roman al secolului trecut a marturisit ca a schimbat intreaga tactica a scolii sale de fotbal in iarna, dupa un meci cu Galatasaray .

"In iarna am spus stop, schimbam totul. Am jucat in Turcia cu Galatasaray, iar dupa meci am fost bulversat total. M-au depasit turcii la tehnica individuala si tehnica de joc. Atunci am spus ca schimbam totul. La 'Academia Hagi' nu exista 'bufa-bufa'.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea