Social

Hagi intoarce armele impotriva ros-albastrilor

Steaua si Poli Timisoara se vor intalni maine, pe Stadionul National, cu incepere de la ora 20.30, in cel mai interesant meci al etapei a 18-a. Dupa ce a refuzat Steaua vara trecuta, Gheorghe Hagi vine la Bucuresti in calitate de adversar. Unul care a facut istorie in tricoul ros-albastru. Derby-ul etapei aduce fata in fata echipa momentului in Divizia A, Poli Timisoara, si campioana Steaua, aflata in deriva. sase puncte din sase posibile pentru Europoli in acest retur, fata de doar doua remize albe trecute in dreptul ros-albastrilor.
Dincolo de statistici, partida de duminica seara reprezinta revenirea lui Gheorghe Hagi in fata fanilor stelisti. De data aceasta, ca adversar. Dupa ce l-a refuzat in vara pe Gigi Becali, omul care a adus Supercupa Europei in Ghencea vine la Bucuresti sa indeparteze Steaua de titlul de campioana. Odata cu Regele, va fi pentru prima oara adversarul Stelei si Gabi Balint. "Abia astept sa vad reactia fanilor stelisti. Ramane la latitudinea lor cum ne vor primi. Eu ii voi aplauda", spunea fostul mare atacant al Stelei. De partea cealalta, Cosmin Olaroiu are numai amintiri neplacute despre Poli. In primul sau mandat la Steaua, Olaroiu pierdea in Ghencea, in vara lui 2002, cu 0-1 in fata Timisoarei, proaspat revenita in Divizia A, dupa fuziunea cu AEK Bucuresti. Esecul i-a determinat pe fanii stelisti sa-l ironizeze pe tehnician alintandu-l "Poli", in loc de binecunoscutul "Oli". In toamna anului trecut, Olaroiu a fost demis de la carma violetilor, desi echipa ce afla pe un loc fruntas in Divizia A.

Oli il ironizeaza pe Iancu

Tehnicianul stelist Cosmin Olaroiu s-a aratat deranjat de declaratia patronului lui Poli Timisoara, Marian Iancu, care a spus ca isi mentine parerea ca antrenorul din Ghencea se ridica la valoarea unuia de locurile 3-4. "Nu ma intereseaza ce spune domnul Iancu. Daca declaratia venea de la un om care are competenta sa vorbeasca despre fotbal, atunci mai mergea, dar asa poate sa-si dea cu parerea doar ca suporter. E ca si cum as explica eu acum cum se schimba bujiile sau electromotorul la masina. Ar fi hazliu!", a precizat tehnicianul ros-albastrilor.
Olaroiu a mai spus ca Steaua - Poli Timisoara nu este, in opinia sa, un meci al orgoliilor si a laudat evolutiile banatenilor in ultimele doua etape, considerand ca principalele pericole vin de la Alin Stoica, Plesan sau ungurul Simek. Desi finantatorul Gigi Becali nu l-a vrut pe arbitrul Ionica Serea la partida de maine, Olaroiu a spus ca are incredere in "centralul" focsanean pentru ca are valoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea