Social

Hagi il vrea pe Alin Stoica la Galatasaray

Gheorghe Hagi , noul antrenor al lui Galatasaray Istanbul , doreste sa il coopteze in lotul echipei pe fotbalistul roman Alin Stoica , scrie cotidianul turc Sabah.

Mijlocasul roman evolueaza in prezent la echipa belgiana FC Bruges, dar fata de sezoanele in care a jucat la Anderlecht Bruxelles este mai mult pe banca de rezerve... Stoica este unul dintre jucatorii preferati ai lui Hagi, inca de pe vremea cind acesta antrena echipa nationala a Romaniei.

Gheorghe Hagi a informat deja conducerea clubului Galatasaray ca doreste ca Stoica sa fie transferat.

Fostul capitan al nationalei Romaniei a fost numit luni in functia de antrenor principal al echipei Galatasaray Istanbul.

Daca Stoica va ajunge la "Cim Bom Bom" ar fi al 11-lea jucator roman care ar imbraca tricoul "galben-rosu" dupa Florin Daniel Bratu, Iulian Sebastian Filipescu, Gheorghe Hagi, Adrian Bucurel Ilie, Ion Ionut Lutu , Horia Radu Niculescu, Ovidiu Petre , Gheorghe Popescu, Iosif Rotariu, Gabriel Tamas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea