Social

#gheorghe hagi #echipa nationala #victor piturca #frf #cristian tanase

Hagi ar fi incantat sa antreneze echipa Romaniei

In cazul in care Victor Piturca ar fi demis, Gheorghe Hagi ar accepta oferta FRF de a prelua echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Infrangerile meciurilor cu Serbia si Austria din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2010 i-au crescut semnificativ sansele de plecare lui Victor Piturca.

"Eu incerc sa ajut echipa nationala cu o parere, cu o opinie. De sus se poate decide soarta nationalei. Este o onoare pentru mine sa antrenez echipa Romaniei, dar sunt altii mai mari decat mine care pot decide soarta tricolorilor. Ce va fi maine in fotbalul romanesc trebuie sa-i intrebati pe cei implicati", a declarat Hagi, citat de Cotidianul.

Fostul jucator crede ca vina pentru infrangeri nu trebuie atribuita jucatorilor. Ca si Adrian Mutu, Hagi a laudat prestatia lui Cristian Tanase , revelatia meciului cu Austria.

Gheorghe Hagi continua sa investeasca in viitorul fotbalului romanesc. El a anuntat a doua editie a cupei "Gheorghe Hagi" pentru copiii intre 10 si 12 ani. Competitia nationala va reuni la Constanta 16 echipe castigatoare ale preliminariilor regionale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea