Social

#gheorghe hagi #meci #remiza #galatasaray istanbul

Hagi a debutat la Galatasaray cu un egal

Gheorghe Hagi a debutat cu o remiza in primul meci de dupa revenirea sa pe banca tehnica a echipei Galatasaray Istanbul. Echipa antrenata de de Hagi a facut 0-0 in derby-ul sustinut in deplasare cu Fenerbahce , anunta realitatea.net.

Inainte de meci, Hagi si fotbalistii de la Galatasaray au fost aclamati de suporteri, care au scandat: "I love you Hagi" si "Kadikoy va fi mormant pentru Fener".

Gheorghe Hagi a semnat pe 22 octombrie la sediul clubului turc un contract pentru un sezon si jumatate.

“Imi face o deosebita placere sa va revad dupa atata timp. Am venit la Galatasaray intr-un moment dificil. Este un club mare si o mare provocare pentru mine. Sper ca la anul sa fiu tot in fata voastra si sa jucam in Europa. Cand eram fotbalist nu am obtinut usor succese la Galatasaray. La fel a fost si ca antrenor... Pentru a obtine succese trebuie sa muncesti“, a declarat Hagi la prezentarea oficiala.

In sezonul 2010-2011, Hagi va avea un salariu de 1,25 milioane de euro, iar in sezonul 2011-2012 , un salariu de 1,75 milioane de euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea