Social

Hagi a ajuns pe drumuri

Gica Hagi a dezmintit informatia aparuta intr-un cotidian turc, conform careia ar urma sa semneze cu Olympiakos Pireu , sustinind ca prin acest zvon s-a urmarit motivarea demisiei lui. Insa fostul antrenor al leilor nu pune inca punctul pe i in ceea ce priveste oferta de la Steaua, alegind varianta unei mini-vacante de o saptamina pentru lamurirea planurilor.

Pe de alta parte, dupa plecarea lui Gica Hagi de la Galatasaray in presa au aparut diferite informatii mai putin placute pentru antrenorul roman. In primul rind, Milliyet scrie ca gruparea leilor are restante financiare de 400.000 de dolari fata de Hagi. Aceeasi publicatie sustine ca Regele s-a hotarit sa plece dupa o discutie a secundului Balint cu managerul clubului, Bulent Tulun, care i-ar fi spus acestuia, fara sa fie intrebat, ca exista trei variante pentru postul de antrenor principal, dar l-a linistit: Sa nu-ti fie teama, Hagi este pe primul loc. De asemenea, conform jurnalistilor turci, Hagi s-a mai suparat pentru ca, dupa finala Cupei Turciei, oficialii clubului s-au grabit sa se urce pe podium pentru a primi medalii , care astfel nu le-au mai ramas unor jucatori, si ca nu s-au gindit sa organizeze o masa festiva . Aceasta a fost platita in cele din urma de antrenorul roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea