Social

#telegraph #hackeri romani #atac

Hackeri romani au atacat doua sectiuni ale site-ului ziarului Telegraph

Doua sectiuni ale site-ului ziarului britanic Telegraph au fost atacate de un grup de hackeri care isi spun "Romanian " (Securitatea Nationala Romaneasca, n.r.), in semn de protest fata de remarci referitoare la "tigani" si de o editie a emisiunii Top Gear , scrie The Guardian .

Sectiunile atacate au fost "Short Breaks" si "Wine And Dine", hackerii afisand un mesaj care critica emisiunea Top Gear, despre care spuneau ca ar crea o imagine incorecta a romanilor.

La aceasta ora, niciuna dintre sectiuni nu mai afiseaza logo-ul si mesajul hackerilor.

Sunbelt Software, care a identificat initial problema, a afirmat ca a alertat Telegraph, dar ca nu stiu exact care este metoda prin care hackerii au spart site-ul.

Chris Boyd, de la Sunbelt Software, a afirmat ca grupul de hackeri nu pare a fi cunoscut nici macar in randul celorlalti si a sugerat ca atacul ar putea fi opera unei persoane nemultumite de cotidianul britanic, mai precizeaza The Guardian .

Aceasta nu este prima oara cand site-ul Telegraph este atacat. In martie 2009, sistemele informatice ale cotidianului au fost sparte, permitand publicarea adreselor de email ale unor utilizatori inregistrati. Atacul pare sa fi fost tot opera unui , ceea ce ar putea sugera ca site-ul a devenit o tinta.

 

Telegraph atacat de hackeri romani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea