Social

Habemus... bietul Cristi!

Imediat dupa ce prostanacul a declamat caragialian „Habemus primar, sau cum s-o zice...“, am sunat citiva colegi. Intr-un cuget, au avut aceeasi reactie: „Bietul Cristi...“ A aparut, natural, asemanarea dlui Diaconescu cu faimosul Spirache, candidatul impins de la spate impotriva vointei sale, din „ Titanic vals “. Totusi, dl Diaconescu nu este Spirache.

Nu va spune alegatorilor „Nu ma votati!“, ci va ingina formulele nisipoase ale autoflatarii din manualul american de cistigat alegeri si va juca, cu ochii tristi, comedia increderii in capacitatile proprii de a fi primarul care va transforma Bucurestiul intr-un oras european .

Mai mult, deznodamintul aventurii electorale a candidatului Diaconescu va fi altul decit cel al candidatului Spirache. Fictiunea este, adesea, mai frumoasa decit viata.Din istoria absolut grotesca a desemnarii candidatului pesedist se pot deduce lesne doua lucruri.

 

Continuarea in Cotidianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea