Social

#guvern #asistenta medicala # asistenta medicala sociala # limitare asistenta medicala sociala

Guvernul va limita asistenta medicala sociala

Executivul urmeaza sa revizuiasca pachetul de servicii medicale sociale, astfel incat, incepand cu 2012, statul sa acopere mai putin costul problemelor de sanatate.

Vor fi eliminate serviciile considerare "neesentiale", acestea urmand sa fie furnizare pe baza unor asigurari suplimentare , inclusiv, private.

Acest angajament figureaza in ultima scrisoare de intentie incheiata de Guvern cu Fondul Monetar International, convenita in urma misiunii de evaluare din iulie-august si aprobata de Executiv in luna septembrie.

"Vom stabili un pachet revizuit de beneficii asigurate de Guvern pentru a exclude acoperirea serviciilor de sanatate neesentiale si costisitoare, care urmeaza sa fie aplicat anul viitor cu asistenţa tehnica a Bancii Mondiale. Serviciile excedentare vor fi furnizate cu asigurari suplimentare, inclusiv asigurari private", se arata intr-un document obtinut de Mediafax.

Aceste reguli urmeaza sa fie aplicate de Guvern pana la sfarsitul lui martie 2012 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea