Social

#sporuri stimulente prime #stimulent #bugetari #guvern # taiere stimulente

Guvernul taie in 2012 stimulentele acordate bugetarilor

Incepand cu data de 1 ianuarie 2012 , Guvernul va elimina toate fondurile constituite in sectorul bugetar in vedera acordarii de stimulente angajatilor.

Masura ii va afecta pe functionarii din ministere si institutiile subordonate, vamesi , politisti, precum si pe angajatii din sistemul judiciar.

Surse guvernamentale au declarat pentru Mediafax ca Executivul a aprobat eliminarea stimulentelor in cadrul sedintei de miercuri.

"Conform Scrisorii de intenţie, semnata cu Fondul Monetar International (FMI) in iunie, Romania si-a luat angajamentul de a elimina baza legala pentru fondurile de stimulente cu intrare in vigoare de la 1 ianuarie 2012. Romania s-a angajat ca pana la sfarsitul lunii august 2011 sa fie aprobat de catre Guvern actul normativ de abrogare a bazei legale de constituire a fondurilor de stimulente, acesta reprezentand un criteriu de referinta structural de a carui indeplinire depinde continuarea Acordului Stand-by incheiat cu FMI", au declarat sursele guvernamentale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea