Social

#bani #real madrid #guvernul spaniol

Guvernul spaniol pompeaza bani in Real Madrid

Guvernul spaniol condus de Jose Luis Rodriguez Zapatero va oferi un sprijin financiar echipei Real Madrid, in valoare de 3,3 milioane de euro pana in 2013, pentru a promova turismul la Madrid si in Spania, informeaza realitatea.net.

"Real este echipa Guvernului. Acest contract arata cat de importante sunt puterile politice ale lui Florentino Perez (n.r.-presedintele clubului Real Madrid)", titreaza publicatia El Mundo Deportivo .

Cotidianul Sport spune echipa madrileana este favorizata in detrimentul altor cluburi: "Realului i se fac cadou trei milioane de euro, bani care ar fi putut ajunge foarte bine la cluburi ca Atletico Madrid, Sevilla, Valencia sau Barcelona pentru a promova turismul spaniol in toate colturile lumii. Barcelona are oricum mai multi fani in lume".

Echipa Real Madrid urmeaza sa intreprinda in vara acestui an o serie de turneu in SUA si China. “Piata asiatica are un potential urias si vrem sa ne impunem pe aceasta piata. China este o piata emergenta . Am avut 90.000 de turisti chinezi in 2009, 100.000 in 2010 si vrem sa ajungem la un milion in 2020", a declarat Miguel Sebastian, ministrul Industriei, Comertului si Turismului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea