Social

#buget #guvern #cheltuieli personal #institutii bugetare

Guvernul limiteaza cheltuielile de personal in 2013

Premierul Victor Ponta a anuntat astazi ca in 2013 cheltuielile de personal vor fi plafonate la institutiile bugetare, inclusiv la Parlament, Curtea Constitutionala, Presedintie si Curtea de Conturi, prioritatea numarul 1 a Guvernului fiind reintregirea salariilor. Singurele exceptii vor fi la sanatate si educatie.


"Va spun de pe acum ca nu creste niciun buget la cheltuieli de personal, mai putin, sigur, daca este vorba despre sanatate, situatii speciale sau ceea ce avem de platit la educatie. La celelalte institutii, incepand cu structurile centrale, Parlament, Presedintie, Curtea Constitutionala, de Conturi, nu", le-a transmis Ponta ministrilor in sedinta de astazi a Executivului.

In urma cu doua zile, premierul Ponta sustinea ca in proiectul de buget pe 2013 Parlamentul va beneficia de aceleasi fonduri ca in acest an, chiar daca in urma alegerilor parlamentare din 9 decembrie numarul senatorilor si deputatilor a crescut de la 470 la 580.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea