Social

#telefon mobil #impozit #taxe #drumuri #guvern impozit #impozit constructii #antena tv

Guvernul nu stie din ce sa mai scoata bani: impozite pe alei, helestee si semne de circulatie

Guvernul a propus, de la 1 ianuarie, un nou impozit, cel pentru constructii speciale. Acesta va fi de 1,5% si va fi calculat luand in considerare trotuarele si semnele de circulaţie, fiind pus, de asemenea, si pe jgheaburi si piloni antene telefonie mobila, radio si TV.

Impozitul va fi impus atat firmelor romanesti, cat si celor straine care lucreaza in Romania. Scutite de la plata acestui impozit vor fi institutiile publice, institutele nationale de cercetare-dezvoltare, asociatiile, fundatiile si alte persoane juridice fara scop patrimonial, conform proiectului de ordonanta de urgenta pentru introducerea impozitului.

Impozitul pe constructii speciale va fi aplicat pentru centrale hidroelectrice, statii si posturi de transformare, statii de conexiuni, centrale termoelectrice si nuclearo–electrice, piste si platforme, sonde de titei, gaze si sare, rampe de incarcare–descarcare, cosuri de fum si turnuri de racire, iazuri pentru decantarea sterilului, helestee, iazuri, bazine, ecluze si ascensoare, baraje, jgheaburi pentru piscicultura, infrastructura transport feroviar, infrastructura drumuri: alei, strazi, autostrazi, cu toate accesoriile necesare (trotuare, borne, semne de circulatie, marcaje, etc), linii si cabluri aeriene de telecomunicatii (stalpi, circuite, cabluri, traverse, console), platforme, turnuri si piloni metalici pentru antene de radiofonie, telefonie mobila, radio, TV, lacuri artificiale de acumulare, constructii pentru transportul energiei electrice, canale de irigatii.

Sursa foto: obiectiv.info
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea