Social

#cas #contributie asigurari sociale #scadere cas

Guvernul ia in calcul scaderea CAS cu 3-5%

Guvernul ia in calcul o posibila reducere a contributiilor de asigurari sociale intre 3 si 5 %, daca situatia economica interna si externa va permite o asemenea masura.

Anuntul a fost facut de premierul Mihai Ungureanu, luni, la postul national de televiziune: "Am in vedere scaderea CAS , sigur pentru angajati, poate si pentru angajatori , intr-o marja de 3 pana la 5%, in functie de capacitatea noastra de a ne permite asa ceva, care tine de felul in care exista bani la buget, si externa, in functie de conditiile de mediu economic si financiar”.

Luna trecuta, premierul si liderii coalitiei au convenit ca in programul de guvernare sa fie prevazuta si cresterea veniturilor populatiei, in functie de evolutia parametrilor economici. Surse politice au precizat pentru Mediafax ca aceasta masura va fi luata fie prin reducerea CAS si indexari de pensii, fie prin majorare directa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea