Social

#sedinta guvern #acte normative #lege criza financiara

Guvernul discuta un proiect de lege privind criza financiara

Guvernul ar putea aproba, in sedinta de joi, proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 678/2001 pentru prevenirea si combaterea traficului de persoane, informeaza un comunicat al Biroului de Presa al Guvernului remis Ziare.com.

Actul normativ dezvolta un cadru juridic modern pentru utilizarea tehnicilor de investigatie , pentru prevenirea traficului de persoane, precum si pentru protectia si asistenta victimelor acestuia.

Un alt proiect de lege ce ar putea fi dezbatut se refera la criza financiara si insolventa unitatilor administrativ-teritoriale, act normativ prin care se reglementeaza cadrul general si procedurile privind redresarea financiara a unitatilor administrativ-teritoriale, aflate in criza financiara sau in insolventa.

Pe ordinea de zi se afla si proiectul de hotarare privind acordarea sprijinului financiar comunitar pentru procesarea primara a tulpinilor de in si canepa pentru fibra, precum si pentru modificarea punctului 3 din Anexa 1) la Hotararea Guvernului nr. 293/2008 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 67/2006 privind gestionarea fondurilor nerambursabile destinate finantarii politicii agricole comune, precum si a fondurilor de cofinantare si prefinantare alocate de la bugetul de stat.

Pe agenda de lucru a sedintei de Guvern se mai gaseste si proiectul de hotarare privind relocarea refugiatilor in Romania, potrivit caruia, in perioada 2008-2010, in tara noastra vor putea fi relocate 120 de persoane, recunoscute ca refugiati, potrivit Conventiei de la Geneva si Protocolului de la New York privind statutul refugiatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea