Social

#concedieri #guvern #electrica #cabinetul ponta #Societatea Nationala a Huilei Petrosani

Guvernul a renuntat la concedierile din sectorul energetic

Proiectul care vizeaza concedieri colective in 16 companii din domeniul energetic in perioada 2013-2018 a fost retras azi de pe site-ul Ministerului Economiei, la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta l-a somat pe Varujan Vosganian, ministrul de resort, sa faca acest lucru.

In cadrul unui comunicat de presa transmis azi-dimineata, in legatura cu acest program de concedieri, Executivul a precizat ca documentul nu a fost discutat si aprobat de Cabinetul Ponta.

"Proiectul afisat pe site-ul Ministerului Economiei nu a fost prezentat Guvernului Romaniei si nu este sustinut de acesta. Prim-ministrul i-a cerut Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, sa retraga acest proiect de pe site-ul Ministerului si sa clarifice acest subiect, precum si sa identifice persoanele care au avansat un asemenea document fară aprobarea Guvernului", se mai arata in comunicat.

Ieri-dimineata, agentia Mediafax relata ca Guvernul va demara un program de concedieri a unor angajati din 16 companii din sectorul energetic, pe baza unor proiecte de restructurare si reorganizare aplicabile in perioada 2013-2018. Pe lista societatilor, figurau, printre altele Electrica, Societatea  Nationala a Huilei Petrosani si Complexul Energetic Oltenia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea