Social

#emil boc #guvern #aprobare #rectificare bugetara

Guvernul a aprobat rectificarea bugetara

Guvernul a aprobat, miercuri, prima rectificare bugetar din acest an, potrivit realitatea.net.

"Analiza datelor bugetare pe primele sase luni, arata ca acestea s-au incheiat cu un deficit de 11,3 miliarde de lei, 2,7 % din PIB sub tinta de deficit asumata. Asta inseamnă resurse suplimentare.", a declara Emil Boc la finalul sedintei Executivului.

"Am asigurat resurse in primul rand pentru continuarea investitiilor: 300 de milioane la Ministerul Transporturilor, 300 de milioane la Ministerul Dezvoltarii , resurse la Ministerul Mediului, asigurarea unor resurse pentru compensarea unor datorii la companii de stat de la Ministerului Transporturilor. Am asigurat resurse bugetare pentru plata pensiilor, 74 de milioane de lei, ca ele să fie platite fara nicio problema. La capitolul cheltuieli de personal am suplimentat pentru cateva ministere pentru plata contributiei la asigurari de sanatate. Vorbim de bugetele MAE, MJ, MapN, MAI, SRI, SIE, SPP, STS. In privinta Sanatatii, am alocat 300 de milioane prin rectificare, 150 de milioane sunt in Fondul de Rezerva , care vor fi alocati dupa ce se vor face primii pasi de reforma. In privinta Ministerului Economiei s-au acordat resurse pentru asigurarea subventionarii mineritului.", a adaugat premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea