Social

#salarii bugetari #analiza guvern #diferente salarii #echilibrare

Guvernul va reanaliza sporurile si salariile bugetarilor

Sporurile si salariile din sistemul bugetar urmeaza sa fie reanalizate de Guvern, astfel incat actuala diferenta de 1-10 dintre venitul cel mai mic si cel mai mare sa scada la 1-3, a declarat premierul Victor Ponta. El a precizat ca drepturile salariale suplimentare ar urma sa fie acordate doar bugetarilor cu salarii mici.

"Facem un pic de echilibru in asa fel incat intre venitul cel mai mic intr-o institutie si venitul cel mai mare sa nu mai fie cum e acum, diferenta de la 1 la 10, vreau sa fie de la 1 la 3 sau la 4 (...) Gasim o solutie de salarizare corecta", a spus premierul la Romania TV, precizand ca noul sistem de salarizare este deja in analiza Executivului.

Victor Ponta a mai declarat ca Guvernul lucreaza la o noua strategie fiscala, care va fi aplicabila inclusiv generalilor si coloneilor cu salarii mari din cadrul Ministerului de Interne.

Sursa foto: caleaeuropeana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea